я очень возмущена, скачала шпаргалки по ссылке http://myreferatik.in.ua/load....lxR0mm, заплатила деньги и половины вопросов просто нет, в чем дело жду ответа!!!!!!!!!!!!!!!
Приносимо вибачення за неповноту роботи, але справа в тому, що всі роботи присилаються студентами зі всієї України. Ми не в змозі перевіряти наявність всіх 130 питань. Перевірка проводиться вибірково. Тому єдиним рішенням цієї проблеми ми вбачаємо продовження Вашого Тимчасового доступу на 14 днів. Це максимально, що ми можемо для Вас зробити. Крім того, більшість питань розкрита.
Дякуємо Вам за сигнал - опис роботи вже виправлено!
Добрий день Вам!!! Ось закінчується день коли я вам відправив з мобільного SMS щоб отримати доступ до одного матеріалу який для мене важливий та повідомив адміністратуру сайту про проблему не зарахування коштів, хоча я уважно переписував текст повідомлення ставив пробіл і відправляв на заначений номер а у відповідь прийшло "Неверная ссылка? уточните текст смс" я не знаю что делать дальше... в чому саме моя провина якщо я виконав всы зазначены Вами умови... ы в мене з Рахунку знято гроші. мені потрібно швидко одна інформація для опрацювання доповіді і я не можу нею скористатись ніяк... як можна вирішити питання ? смс було відправлено 23.02.2011. 15:14:39 мій нік на сайті Maxima умов користування сайтом не порушував... прошу вирішити дану ситуацію Дякую за розуміння буду чекати відповіді
До того, як Ви написали це повідомлення, Вам уже було відкрито Тимчасоий доступ і Ви могли скачувати роботи з усіх розділів! Не забувайти ТД продовжується 31 день. Для продовження дії - додавайте реферати.
Відправив сьогодні 23/05/2011 на свій нік о 15:35 смс на 7375, щоб отримати доступ, але мені прийшла відповідь, що "Услуга недоступна. Служба поддержки: info?smsonline.net.ua"
Це проблема операторів зв'язку - так вони вже піклуються про обслуговування абонентів. Спробуйте відправити смс з іншого номеру телефону. Якщо і це не допомогає, то отримати Тимчасовий доступ можна
Додано (24.05.2011, 23:50) --------------------------------------------- Ми постійно шукаємо нові, більш якісні сервіси, але поки що безрезультатно. Але найближчим часом питання буде виріщено...
Всі додані реферати перевіряються в кінці дня, тому отримати Тимчасовий доступ за розміщення робіт можна лише на наступний день, проте дуже часто є винятки.